Home / Zalen

Zalen Brinkhotel Zuidlaren

Bij het Brinkhotel hebben wij niet alleen hotelkamers, maar ook 3 zalen tot onze beschikking. Wij bieden u daarmee de juiste plek voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en gezellige omgeving.

Voor een verjaardag, vergadering, training, congres, evenement, bedrijfsfeest, vergaderdiner of bruiloft bent u bij ons van harte welkom in één (of meerdere) van onze zalen.

Wij hebben 3 zalen waar we maximaal 250 gasten kunnen ontvangen. Deze zalen zijn zeer geschikt om te vergaderen, trainingen te geven en presentaties te verzorgen. Alle zalen beschikken over gratis wifi en audiovisuele apparatuur.

Ook is het mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met een outdoor-of teambuildingactiviteit.

U vindt ons aan de Brink in Zuidlaren (gemeente Tynaarlo) met voldoende parkeergelegenheid vóór en achter de deur. 

Ons hotel is centraal gelegen op de grens van Groningen en Drenthe.

 

Training

Bent u op zoek naar geschikte locatie voor uw training? Bij het Brinkhotel in Zuidlaren vindt u 3 zalen die in elke gewenste opstelling geplaatst kunnen worden.

Vergadering

Wij bieden u in Zuidlaren de juiste plek voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en gezellige omgeving. Voor elk type vergadering kunnen wij u een geschikte vergaderzaal bieden in een opstelling die voor u het meest optimaal is.

Bent u met uw bedrijf of vereniging op zoek naar een vergaderzaal op de grens van Drenthe en Groningen? 
Kijk dan vooral ook onderaan deze pagina naar onze vergaderarrangementen. De arrangementen zijn te boeken vanaf minimaal 8 personen.

Bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest op een centrale locatie tussen Groningen en Drenthe? Bij Brinkhotel in Zuidlaren ontvangen wij u graag!

Congres

Bent u met uw bedrijf of vereniging op zoek naar een locatie voor uw congres op de grens van Groningen en Drenthe? Het Brinkhotel in Zuidlaren heet u van harte welkom.