Home / Feestlocatie / Bruiloft

Bruiloft

Wat leuk dat u voor uw bruiloft op zoek bent naar een gezellige locatie! 

U vindt het Brinkhotel op de grens van Groningen en Drenthe in het sfeervolle brinkdorp Zuidlaren.

Wij beschikken over 3 zalen, die afzonderlijk of aan elkaar gekoppeld gebruikt kunnen worden (afhankelijk van de grootte van uw gezelschap). Ons à la carte restaurant kan voor uw gasten de lekkerste drankjes en hapjes verzorgen en ook een gezellig diner met uw gezelschap is natuurlijk mogelijk.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de Brink en achter ons hotel en ook de bus stopt praktisch bij ons voor de deur. Liever niet meer op reis na uw bruiloft, vraag naar de mogelijkheden voor een compleet arrangement inclusief hotelkamers.

Graag denken wij met u mee over de invulling van uw bruiloft, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijke dag zullen beleven.

Voor meer informatie, een afspraak om onze locatie te bezichtigen of een passend voorstel kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 050 - 409 1261 of mailen op info@brinkhotel.nl.

Contactformulier Bruiloft

Voor meer informatie over de mogelijkheden, een passende offerte of een persoonlijke afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.