Home / Groepen / Familieweekend in Drenthe

Familieweekend in Drenthe

Er lekker samen tussen uit in het prachtige Drenthe? Het Brinkhotel in Zuidlaren is de ideale uitvalsbasis voor uw familie. Samen trekt u er op uit om de prachtige omgeving te ontdekken. En 's avonds schuift in ons restaurant aan voor een heerlijk familiediner.

Activiteiten

Samen met onze vaste partner op outdoorgebied (Breeland Recreatie in Annen) bieden wij u actieve, gezellige en feestelijke uitjes in de prachtige Drentse natuur aan. Wat dacht u van een ochtend steppen of een middag Family Fun voor jong en oud?

Natuurlijk kunnen wij ook de excursies naar bijvoorbeeld het Drents Museum, Wildlands of Zeehondencentrum Pieterburen voor u regelen.

Hotel

Ons 3* hotel ligt in het centrum van het fraaie Drentse Brinkdorp Zuidlaren. Wij hebben 54 sfeervolle kamers en u kunt bij ons gratis parkeren.

Restaurant

In ons restaurant "Eethuis voor Allen" kunt u genieten van het lekkers dat Groningen en Drenthe culinair te bieden hebben. Ons keukenteam werkt uitsluitend met verse producten en deze worden dagelijks vakkundig en met liefde voor u bereid. U kunt bij ons à la carte dineren, maar met een grotere groep kunt u ook kiezen voor een buffet.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden voor een familieweekend in Zuidlaren? Vult u dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Familieweekend in Drenthe