Home / Feestlocatie / Jubileum

Jubileum

Een jubileum is een bijzondere mijlpaal die vraagt om een bijzondere viering op een gezellige en centraal gelegen locatie.

Viert u binnenkort uw 25-jarig huwelijk? Bent u 40 jaar in dienst? Of wordt u samen 120 jaar? Bij het Brinkhotel weten we hoe we hier samen met u een prachtig feest van kunnen maken.

Of het nu een klein feestje gaat worden met alleen naaste familie of een groot feest met alle toeters en bellen er aan, wij denken graag met u mee over de invulling van uw jubileum.

Wij hebben 3 zalen die we afzonderlijk kunnen gebruiken, maar die we afhankelijk van de groepsgrootte ook aan elkaar kunnen koppelen. En kleinere gezelschappen kunnen ook in de sfeervolle serre van ons restaurant terecht.

Voor meer informatie, een afspraak om onze locatie te komen bezichtigen of een passend voorstel kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 050-409 12 61 of per mail op info@brinkhotel.nl.

Contactformulier Jubileum

Voor meer informatie over de mogelijkheden, een passende offerte of een persoonlijke afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.