Home / Feestlocatie / Borrel

Borrel

Even gezellig bijpraten met collega's, familie of vrienden onder het genot van een borrel en een hapje? Komt u dan eens borrelen bij het Brinkhotel in Zuidlaren!

Of u nu een locatie zoekt voor een borrel met 4 personen of met 250 personen, bij het Brinkhotel heten wij u graag welkom.

Wij hebben in ons restaurant een gezellige serre en een mooie open ruimte met een bar. Wilt u liever met een besloten groep borrelen? Dat kan ook! Daarvoor kunt u terecht in één van onze 3 zalen (die we ook aan elkaar kunnen koppelen). Naast een aangklede borrel is het ook mogelijk om te ontspannen met een high wine of high beer.

Wij helpen u graag met de voorbereidingen van uw borrel, zodat u zelf ook optimaal kunt genieten met uw gasten.

Voor meer informatie, een afspraak om onze locatie te bezichtigen of een passend voorstel kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 050 - 409 12 61 mailen naar info@brinkhotel.nl of u kunt onderstaand formulier invullen.

Contactformulier Borrel

Voor meer informatie over onze mogelijkheden, een passend voorstel of een persoonlijke afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.