Home / Groepen / Bedrijfsuitje in Drenthe

Bedrijfsuitje in Drenthe

Zit u er aan te denken uw bedrijfsuitje dit jaar naar Drenthe te organiseren? Maar heeft u nog geen idee van de mogelijkheden? Wij helpen u graag met de invulling van uw programma! Wilt u een cultureel programma? Of liever actief? Of een combinatie van beide? Samen met u maken wij het optimale programma voor u en uw collega's, zodat er over dit bedrijfsuitje nog lang nagesproken zal worden!

Hotel

Wij hebben 54 kamers, een gezellige hotelbar en een goed restaurant. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren op de Brink of achter het Brinkhotel. 

Restaurant

In ons restaurant "Eethuis voor Allen" hebben wij ruimte genoeg om uw groep te ontvangen. Samen met u bepalen we vooraf het menu, zodat u zeker weet dat het diner in de smaak gaat vallen.

Zalen

Wij hebben 3 grote zalen in ons hotel, waardoor het ook mogelijk is om met uw bedrijf een feestelijke afsluiting te houden van het bedrijfsuitje. 

Activiteiten

Voor het actieve programma werken wij samen met Breeland Recreatie in Annen. Wat dacht u van "Expeditie Robinson" met uw collega's? Of gaat u liever het water op om te kanoën?

Voor de culturele uitstapjes kunt u uiteraard denken aan het Groninger Museum, Vesting Bourtange of het Gevangenismuseum. Maar ook een rondvaart door de grachten van Groningen en een fietstocht langs de hunebedden behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Uiteindelijk willen samen met u een programma maken dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Dus alles is mogelijk!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een offerte ontvangen? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsuitje in Drenthe