Home / Kinderen / Joy Time

Joytime - De Stoerste Speeltuin van Drenthe

Met het gezin, vriendengroep, partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs doen? Dat kan!

Bij de verkiezing  "Het leukste uitje van Drenthe 2020 " georganiseerd door Het Land van ANWB  hebben wij net als in 2019 een prachtige Zilveren award mogen ontvangen. De lijst met mooie recensies van onze gasten motivieert ons enorm! 

Outdoor Belevingspark: Een unieke beleving
In het Outdoor Belevingspark worden de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aangeboden. Bijvoorbeeld: Boogschieten maar dan net even anders. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga mee op jacht. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook is er een serie van 8 uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem. Er is een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Wie klimt de snelste tijd of doe een afvalrace.

Nieuw in 2018 het spectaculaire Nettenparkoers. Ook de hindernis en survivalbaan, een rondje op ons ATB parkoers of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten.

Klimpark Outdoor Grolloo:
Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn maar liefst 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan wachten op jou. Voor wie durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.