Home / Arrangementen / Diverse arrangementen / NOORD op de schaal van Richter

NOORD op de schaal van Richter

In maart en april 2020 zal 'NOORD op de schaal van Richter' 40x te zien zijn. Deze theatervoorstelling draait om de actuele geschiedenis van Groningen. 

'Noord op de schaal van Richter'is een unieke theaterbeleving met projecties op een 180 graden filmscherm, live muziek, zang, dans, spectaculaire effecten en een bewegend decor.

De voorstelling neemt u mee op een ontdekkingsreis naar de waarheid. Met als decor het prachtige Groninger landschap ervaart u de onontkoombare problemen in het Noorden en de impact daarvan op de bewoners. De intense belevenissen van de hoofdpersonen zullen een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiek. Een voorstelling die u niet snel zult vergeten!

Bent u van plan voor deze voorstelling over de actuele geschiedenis naar het noorden af te reizen? Boek dan uw overnachting bij het Brinkhotel in Zuidlaren en combineer een aangenaam verblijf in een gezellig Drents dorp, op korte afstand van de theaterhal in Zuidbroek.

Tickets voor deze voorstelling over tragiek en daadkracht kunt u op de website van 'NOORD op de schaal van Richter' bestellen.